Omdat ik weet dat ik niet mijn eigen heer ben, breng ik mijn hart als een offer aan de Here
Calvijn

Ondersteuning

Bekijk de organisaties die worden ondersteund.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
Onze gemeente ondersteunt het werk in Haiti al heel lang, door middel van de zondagsschoolcollectes en giften.Hart voor Haiti

Op de site van Hart voor Haiti staat het volgende vermeld over de activiteiten:
"De Stichting Hart voor Haïti wil vanuit haar overtuiging, waar nodig, de nood lenigen. De allerarmsten bereiken, met hulpverlening en het evangelie is het doel van de Stichting Hart voor Haïti. Door de hulpverlening en evangelieverkondiging op Haïti worden nu en in de toekomst de sociale, maatschappelijke en evangelische waarden en normen actief uitgedragen. Kinderen op het kinderdorp en volwassenen wordt de kans op een betere toekomst geboden door scholing en voeding. De ouden van dagen een rustige oude dag. Het kinderdorp in Bon-Repos, samen met de projecten in Leogane, is en zal ook in de toekomst een oase van hoop zijn.

Missie

Om dit te realiseren en te continueren, wordt hulp verleend aan de armen op Haïti. Kinderen zonder toekomst en soms zelfs zonder levensverwachting worden liefdevol opgenomen in het kinderdorp. Door het kinderadoptieplan wordt gezorgd voor een structurele ondersteuning van de kinderen in het kinderdorp. Hulpverlening wordt gezien als een integraal onderdeel van de evangelieverkondiging."


Cursussen en diverse projecten, zoals een bakkerij en visvijvers, proeftuinen etc. zorgen ervoor dat de jongen mensen uit het dorp, maar ook van buitenaf, worden voorbereid op de wederopbouw van hun land.

De spil van dit alles vormen Johan en Wilcy Smoorenburg, tezamen met een groot team van medewerkers.

Voor alle activiteiten is veel geld nodig. Zeker na de aardbeving die Haiti op 12 januari  2011 heeft getroffen en waardoor er weer heel veel moet worden opgebouwd.

Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op de site van Hart voor Haiti.

Even een vraag

Klimaatsverandering:

Deel deze pagina via

Volg ons via twitter @egkaleo

Agenda

  • 23 07 2017
    samenkomst met Frans Voskamp 10:00 to 11:30

Recente preken

Loading Player...

Vers van de dag

Jesaja 1:18-18
Komt dan, en laat ons samen rechten, zegt de HEERE; al waren uw zonden als scharlaken, zij zullen wit worden als sneeuw, al waren zij rood als karmozijn, zij zullen worden als witte wol.